APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi Konu Dışı Off-Topic Genel Tartışma Oyun içi M ya da Silah Almak
Oyun içi M ya da Silah Almak
RoseSoldier
Oyun içi M ya da Silah Almak
1
1402
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
RoseSoldier Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Ticaret : 0
  • Mesajlar7
  • Konular4
  • Imperium 0
  • NicknameFantasticc
  • Clan ismiYOK
  • TarafıCriminal
  • ( 70 Seviye ) Enf SilverSeviye Norseman 'Hel'Favori Silah
4 yıldır üyesiniz. Tebrikler!5 yıldır üyesiniz. Tebrikler!6 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
Arkadaşlar selamlar bundan 2-3 sene önce APB Reloaded ' e tekrar başlamıştım. O zamanlar çok oynamaya vaktim olmadığı için nakit parayla 2m ve Ursus satın almıştım. Fakat hesabım permanent olarak banlanmış herhangi bir hile vs kullanamdım kimseye küfür dahi etmedim. Oyun içerisinde bu tür ticaretler illegal mi bilgisi olan var mı ?
Beğenenler :
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Blackxtar Trader
Magister
Mobil Onaylı Grubu
Tckimlik Onaylı Grubu
  • Ticaret : 0
  • Mesajlar149
  • Konular32
  • Imperium 132
  • NicknameBlackxtar
  • Clan ismi-
  • TarafıBelirtilmedi
  • ( 220 Seviye ) Enf GoldSeviye AMG-556 'Medusa'Favori Silah
7 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
(19-03-2023, Saat: 01:54)RoseSoldier yazdı: Arkadaşlar selamlar bundan 2-3 sene önce APB Reloaded ' e tekrar başlamıştım. O zamanlar çok oynamaya vaktim olmadığı için nakit parayla 2m ve Ursus satın almıştım. Fakat hesabım permanent olarak banlanmış herhangi bir hile vs kullanamdım kimseye küfür dahi etmedim. Oyun içerisinde bu tür ticaretler illegal mi bilgisi olan var mı ?
Evet, gerçek para ile yapılan tüm ticaretler illegaldir. Ana hesabınızla para ya da silah ticareti yapmamanızı öneririm. Tahminimce birileri tarafından ticket açılmış ve bu sebeple ban yemişsiniz.
Beğenenler : RoseSoldier Satoru
''Kolay yol daima mayınlıdır''
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  APB Yerden Silah Alma Hz.Biri 1 2,949 15-06-2019, Saat: 00:35
Son Yorum: ytr

Hızlı Menü: