Bu sefer çok daha uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba. Güncelleme ayrıntılarından önce yol haritası hakkında yapılan bir açıklamadan bahsetmek istiyorum.
Geçtiğimiz haftalarda yol haritasında belirtilen maddelerin yıl sonuna kadar hayata geçirileceğine dair inancımı yitirdim ve Little Orbit resmi Discord kanalında bu durumu dile getirdim. Daha gerçekçi ve ulaşılabilir bir yol haritası yapmaları gerektiğinden, yıllardır hepimizin hayal kırıklığına uğradığından bahsettim. Ardından bu durumu tüm yetkili ekibe özel mesaj yoluyla ilettim. Emily, bunu üstlerine taşıyacağı konusunda söz verdi, gördüğüm kadarıyla da sözünü tuttu. Matt'in bu konudaki açıklamasını özetleyecek olursam:
Çok fazla problemle karşılaşıldı(oyundan bağımsız problemler) ve bu problemlerin çoğu da bütçe ile alakalıydı. Bu sebeple artık daha gerçekçi planlar yapacak ve daha elle tutulur vaatler vereceklerini söyledi.
Artık her sene hayal kırıklığı yaşamaktansa, daha az vaadin verilip gerçekleşmesini izleyeceğimiz zamanlar geldi.
Güncelleme ayrıntıları:
#Yılbaşı etkinliği başladı.
#Charge Cisco bufflandı. (Sağlık 980 -> 1150) (Araç ağırlığı %140 artırıldı. Artık kolayca savrulmayacak.)
#Norseman silahının atış hızı ve isabeti artırıldı, kurma süresi ve geri tepmesi azaltıldı.
#Armas Market'te bazı ürünlerde %15 indirim yapıldı.
Beğenenler :
''Kolay yol daima mayınlıdır''