Merhaba arkadaşlar. Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde uzun zamandır giriş dahi yapmadığım hesabı sabaha karşı çalmışlar. Suçun büyüğü bende çünkü hesap ile mail adresinin şifreleri aynıydı, önce şifreyi değiştirmişler sonra giriş yapıp maili değiştirmişler. Hesap Steam Login'e bağlı olduğundan oyunda girebiliyorum fakat G1 hesabıma giriş yapamıyorum. Karakteri boşaltmışlar tamamen ama mühim değil, bir şekilde hesabı alabilsem benim için yeterli.
G1 Supporta kanıtlarla beraber mevzumu anlattım fakat sorun şu ki oyunu Little Orbit aldı bildiğiniz gibi. Little Orbit'e ait bir support bölümü göremedim. Tek şansım G1'e ticket atmak mıdır? Başka yapabileceğim, yol gösterebileceğiniz bir şey var mı? Teşekkür ederim şimdiden
G1 Supporta kanıtlarla beraber mevzumu anlattım fakat sorun şu ki oyunu Little Orbit aldı bildiğiniz gibi. Little Orbit'e ait bir support bölümü göremedim. Tek şansım G1'e ticket atmak mıdır? Başka yapabileceğim, yol gösterebileceğiniz bir şey var mı? Teşekkür ederim şimdiden

Enf Gold.webp)

Enf Silver.webp)

![[Resim: giphy.gif]](https://media.giphy.com/media/UpJWSV1PHP31PQq9rq/giphy.gif)
 Enf Gold.webp)

Crim Gold.webp)

Enf Gold.webp)

hesabımı da geri aldım, itemler gitmiş olsa da problem değil. Şimdi bahsettiğiniz durumu yaşamamak için uğraşmam gerekiyor sanırım. Ticket yolladığımızda gelen maile cevap olarak durumu açıklayan bir mail attım, hırsız ile olan konuşmalarımızı dahil ederek. Bunun yerine becerebilsem ticket'ı silmek isterdim ama beceremedim. Var mıdır bu ticketı iptal etmenin bir yolu?