APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi APB Türkiye Genel APB Reloaded Türkiye Media Center 2025 APB Reloaded hakkında 7 dakikalık bilgilendirme Videom
2025 APB Reloaded hakkında 7 dakikalık bilgilendirme Videom
AdrenalinG
2025 APB Reloaded hakkında 7 dakikalık bilgilendirme Videom
3
2512
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
AdrenalinG Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Ticaret : 0
  • Mesajlar11
  • Konular4
  • Imperium 5
  • NicknamecCExCutioNerC
  • Clan ismiYOK
  • TarafıEnforcer
  • ( 230 Seviye ) Enf GoldSeviye OCA-EW 626 'Whisper' PR2Favori Silah
1 yıldır üyesiniz. Tebrikler!

Elimden geldigince eksiksiz anlatmaya çalıştım umarım atladıgım veya yanlış anlattıgım birşey olmamıştır.
Sizinde düşüncelerinizi yorumlarda görmek isterim oyunun bu durumu hakkında veya oyun hakkında söylemek istediginiz birşeyler varsa
Beğenenler : Blackxtar miko Satoru
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Blackxtar Trader
Magister
Mobil Onaylı Grubu
Tckimlik Onaylı Grubu
  • Mesajlar149
  • Konular32
  • Imperium 132
  • NicknameBlackxtar
  • Clan ismi-
  • TarafıBelirtilmedi
  • ( 220 Seviye ) Enf GoldSeviye AMG-556 'Medusa'Favori Silah
7 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
Keşke hilecilerin videosunu videonun en sonlarına doğru koysaydınız. Oyuna ilgisi olan bir kişi, videonun ortasında hileyi gördüğü an kapatırdı diye düşünüyorum. Ya da ''artık engellenmiş olsa da, eskiden bu tarz hileler vardı'' şeklinde bir açıklama yapmanız güzel olabilirdi. 
Bunun dışında videoyu gayet yararlı buldum, hatta önereceğim arkadaşlarıma oyunu anlatmaktansa, videonuzu izletebilirim diye düşünüyorum. Çünkü kısa ve öz. Emeğinize sağlık.
Beğenenler : miko AdrenalinG
''Kolay yol daima mayınlıdır''
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Satoru Magister
Magister
Güvenilir Üye
Mobil Onaylı Grubu
Tckimlik Onaylı Grubu
  • Mesajlar118
  • Konular8
  • Imperium 78
  • NicknamexAsami
  • Clan ismiYOK
  • TarafıEnforcer
  • ( 290 Seviye ) Crim GoldSeviye Joker C9S 'Prototype'Favori Silah
7 yıldır üyesiniz. Tebrikler!8 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
APB:R için şuan bildiğim kadarıyla 2 geliştirici hile yazıyor ve satışını yapıyor.
Ayrıca oyunda hala çoook fazla hile var bu hilelerin büyük bir kısmına oyun göz yumuyor, ciddi anlamda ban yemiyorlar. Bizim tr oyuncuları bile kullanıyorlar ama sorsan hepsi pro.

video için teşekkürler.
Beğenenler : Blackxtar AdrenalinG
[Resim: 19nL6OO.png]
Şuan Offine!
Şuan Offine!
AdrenalinG Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Mesajlar11
  • Konular4
  • Imperium 5
  • NicknamecCExCutioNerC
  • Clan ismiYOK
  • TarafıEnforcer
  • ( 230 Seviye ) Enf GoldSeviye OCA-EW 626 'Whisper' PR2Favori Silah
1 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
(28-05-2025, Saat: 13:16)Blackxtar yazdı: Keşke hilecilerin videosunu videonun en sonlarına doğru koysaydınız. Oyuna ilgisi olan bir kişi, videonun ortasında hileyi gördüğü an kapatırdı diye düşünüyorum. Ya da ''artık engellenmiş olsa da, eskiden bu tarz hileler vardı'' şeklinde bir açıklama yapmanız güzel olabilirdi. 
Bunun dışında videoyu gayet yararlı buldum, hatta önereceğim arkadaşlarıma oyunu anlatmaktansa, videonuzu izletebilirim diye düşünüyorum. Çünkü kısa ve öz. Emeğinize sağlık.
Yorumun için teşekkür ederim öncelikle videoda oyunda hala hilecilerin oldugunu göstermeye çalıştım.Bir çözüm bulunamamış SARD geldi ama hileciler dolaşmaya devam ediyor.

(08-06-2025, Saat: 01:48)Satoru yazdı: APB:R için şuan bildiğim kadarıyla 2 geliştirici hile yazıyor ve satışını yapıyor.
Ayrıca oyunda hala çoook fazla hile var bu hilelerin büyük bir kısmına oyun göz yumuyor, ciddi anlamda ban yemiyorlar. Bizim tr oyuncuları bile kullanıyorlar ama sorsan hepsi pro.

video için teşekkürler.
Yorumun için teşekkür ederim.Aktif olan oyuncuyuda oyundan uzaklaştırabilir.Kısa sürede çözüm bulurlar umarım.
Beğenenler : Blackxtar
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Raptor 45 'Condor' deneyimi - APB Reloaded #2 atillabaskan 0 537 03-05-2026, Saat: 14:04
Son Yorum: atillabaskan

Hızlı Menü: