APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi APB Reloaded Türkiye Forum Duyuruları Güncelleme Haberi Veren Site
Güncelleme Haberi Veren Site
gkhnarik38
Güncelleme Haberi Veren Site
2
3068
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
gkhnarik38 Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Ticaret : 0
  • Mesajlar11
  • Konular5
  • Imperium 0
  • NicknameVioletEva
  • Clan ismiR A W E R
  • TarafıEnforcer
  • ( 260 Seviye ) Crim BronzeSeviye Obeya SLR-762 'Broadside'Favori Silah
7 yıldır üyesiniz. Tebrikler!8 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
Arkadaşlar bu oyuna gelen güncellemelerin paylaşıldığı yer,site vs varmı veya bu forumda paylaşılıyormu yani neyin ne zaman olacağı gibi
Beğenenler :
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Kulhfu Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
Mobil Onaylı Grubu
  • Mesajlar44
  • Konular5
  • Imperium 4
  • NicknameKulhfuJR
  • Clan ismi
  • TarafıCriminal
  • ( 80 Seviye ) Enf SilverSeviye N-TEC 7 'Ursus'Favori Silah
En güncel şekilde ben güncellemeleri takip ediyorum ancak genellikle Laucnher da Play e basmadan'da yazıyor. En aktif APB Reloaded sayfası şuan twitter sayfası. Gerekli ve önemli güncellemeleri zaten paylaşmıştım onun dışında örneğin Unreal Engine in haberini paylaştıok ama oyuna getirildiği zaman konu açma gereği duymadım. Zaten Little Orbit'te Matt abimiz yapıcam diyorsa yapar ^^

İyi oyunlar..
Beğenenler :
[Resim: 9NGm98.gif]
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Gousk someone
Magister
Güvenilir Üye
Mobil Onaylı Grubu
Tckimlik Onaylı Grubu
  • Mesajlar86
  • Konular15
  • Imperium 145
  • NicknameGousk
  • Clan ismibicycle club
  • TarafıEnforcer
  • ( 40 Seviye ) Crim BronzeSeviye S1-NA 'Manic'Favori Silah
(17-07-2018, Saat: 19:55)gkhnarik38 yazdı: Arkadaşlar bu oyuna gelen güncellemelerin paylaşıldığı yer,site vs varmı veya bu forumda paylaşılıyormu yani neyin ne zaman olacağı gibi

Elimden geldiğince gamersfirst forumunu takip edip önemli gelişmeleri türkçeye çevirerek paylaşıyorum fakat arada kalmış küçük duyurulara yetişemiyorum. İstersen girip gamersfirst forumundan inglizce olarak inceleyebilirsin.

(17-07-2018, Saat: 21:52)Kulhfu yazdı: En güncel şekilde ben güncellemeleri takip ediyorum ancak genellikle Laucnher da Play e basmadan'da yazıyor. En aktif APB Reloaded sayfası şuan twitter sayfası. Gerekli ve önemli güncellemeleri zaten paylaşmıştım onun dışında örneğin Unreal Engine in haberini paylaştıok ama oyuna getirildiği zaman konu açma gereği duymadım. Zaten Little Orbit'te Matt abimiz yapıcam diyorsa yapar ^^

İyi oyunlar..

''Üzerinde çalışılan Unreal Engine 3.5 henüz oyuna eklenmedi.''
Beğenenler :
Gousk -  Wentusk
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Hızlı Menü: