arkadaşlar acil steam cüzdan kodu silah alınır 70 80 tl arası hoşuma giden silah olursa
steam cüzdan kodu silah alınır
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
elimde ursus ,volcano ve colby commander var. ilgilenirsen konuşalım.
dc pek girmiyorum ama steamden eklersen konuşabiliriz abi.
https://steamcommunity.com/id/957123648pqsx/
abi legendary silahlar öyle çoook güçlü yok eden silahlar değiller. Sınırsız olmaları ve takaslanabilir olmaları bana göre tek büyük avantaj. Bence senin ihtiyacın olan tek şey ikincil silah. O da ya nano olur ya da yukon artık tercihine bağlı. İnternette bu silahların videoları, oynanış biçimleri var.
öteki türlü ursus güzel silah ancak, npc'den alacağın bir n-tec silahı da onu aratmayacaktır. Hatta 3 slotu açık bir n-tec silahı bence ursusdan çok daha iyi.
Legendary silahlardan roket atar olan volcano ise, her on günde bir eğer seviyen yeterliyse npc'den osmaw almandan çok daha iyi bir seçenek. Çünkü öyle görevler geliyor ki bir anda roket atar çekmen gerekiyor ve o da ne seninkinin süresi bitmiş.
Bu tarz küçük artılar dışında o kadar da etkili değiller. Ben eskiden bu legendaryleri çok güçlü silahlar zannederdim kullandıkça anladım küçük artıları dışında pek bir güç vermediklerini.
https://steamcommunity.com/id/957123648pqsx/
abi legendary silahlar öyle çoook güçlü yok eden silahlar değiller. Sınırsız olmaları ve takaslanabilir olmaları bana göre tek büyük avantaj. Bence senin ihtiyacın olan tek şey ikincil silah. O da ya nano olur ya da yukon artık tercihine bağlı. İnternette bu silahların videoları, oynanış biçimleri var.
öteki türlü ursus güzel silah ancak, npc'den alacağın bir n-tec silahı da onu aratmayacaktır. Hatta 3 slotu açık bir n-tec silahı bence ursusdan çok daha iyi.
Legendary silahlardan roket atar olan volcano ise, her on günde bir eğer seviyen yeterliyse npc'den osmaw almandan çok daha iyi bir seçenek. Çünkü öyle görevler geliyor ki bir anda roket atar çekmen gerekiyor ve o da ne seninkinin süresi bitmiş.
Bu tarz küçük artılar dışında o kadar da etkili değiller. Ben eskiden bu legendaryleri çok güçlü silahlar zannederdim kullandıkça anladım küçük artıları dışında pek bir güç vermediklerini.
Akşam konuşalım burda ol sen alıcam onları özelden yaZdım zaten
Aldım ben volcano ve legendary
Yani aldım ama daha arkadaş dönüş yapmadı
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| [ Satıldı ] Satılık Legendary Silah | Haliboo | 1 | 215 |
21-07-2026, Saat: 18:24 Son Yorum: Haliboo |
|
| [ Satıldı ] Satılık Silah | eraera | 1 | 1,317 |
03-03-2026, Saat: 14:42 Son Yorum: faruk78 |
|
| [ Satıldı ] satılık silah | omrgns | 0 | 4,993 |
18-06-2025, Saat: 14:13 Son Yorum: omrgns |
|
| [ Satıldı ] Satılık Silah Ve Hesap | omrgns | 4 | 3,871 |
07-02-2025, Saat: 21:51 Son Yorum: omrgns |
|
| [ Satıldı ] Satılık Hesap Ve Silah | omrgns | 0 | 2,924 |
11-01-2025, Saat: 16:18 Son Yorum: omrgns |
|

Enf Silver.webp)

Crim Silver.webp)

hepsine g1c aldım birşey çıkmadı fakat dc varsa konuşalım
 Enf Bronze.webp)

Enf Silver.webp)

![[Resim: 2aOPaN.png]](https://i.hizliresim.com/2aOPaN.png)